godmorgon-

Nu har jag precis vaknat & nu ska jag se om det finns något gott att äta, är jätte hungrig. Måste ta och fixa mig nu också, ska nämligen till Jessica. Vi drar typ ner till tingsryd sen & träffar Robin..Men  nu måste jag fixa mig, pappa ska nämligen köra mig till ingelstad & han hinner egentligen inte köra mig, men han sa ja sen, wiiihoo ;)
Men aja, nu ska jag ta och fixa mig lite, jag skriver ett inlägg och så när jag kan & hinner. Men jag kommer nog inte hinna blogga & så. Men det får vi se. Men nu måste jag fixa mig & så. Vi hörs nog i slutet av helgen eller ngt x)
Pusshej



jag vet att bilden är ''jätte'' söt :)

natti natti (a)

Det sista inlägget för idag..
Nu ska jag sova, är sjukt trött. Jag kommer nog inte hinna skriva & så imorgon, men det får vi ju se. Man får ju hoppas att datorn är ledig och så i alla fall. Imorgon åker jag till ingelstad, alltså till jessica baby ♥ Sen när jag har kommit ditt så dra vi till tingsryd och träffar Robin och Kevin där (är inte säker om det blir så här som jag berättar nu). Sen ska vi sova hos Robin. Sjukt kul kommer det bli, det vet jag ;) hah. Men vi får se om jag ens skriver något inlägg i helgen..tror inte det. Men vi får ju se helt enkelt, jag tror inte det i alla fall. Annars skriver jag ju så fort jag kan, vad som har hänt underhelgen osv! Men nu ska jag sova. Ni får ha det så bra, pusshej
Vi kommer ha det bäst jessica (a)

härkommerdetnågrabilderpåmig..










Nu har jag fixat klart och allt...

Nu har jag fixar klart och allt. Det var bara lite som behövdes göra & jag har inte hunnit plugga än..men det blir väl snart. Jag ska ta och äta lite nu med tror jag, vi hörs!

______________________________________________________________________________________


Det är ingen menning att kämpa för något man aldrig kommer få..












äntligen helg :D

Nu är det helg igen ja..fan vad tiden går fort..det är helt sjukt.  I helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, det kanske blir tingryd imorgon? Sen på söndag vet jag verkligen inte vad jag ska göra..men det får jag väl se. Det blir nog att chilla och massa annat ;)
Nu kommer en liten text om idag ;-)
Jag vaknade vid 06.30, sen gick jag upp och fixade mig sen drog jag till skuuulaaan :D sen hade jag 4 lektioner, det var väl okej..haha, sen slutade jag klockan 2. Jag stannade kvar i skolan lite efter vi hade slutat, var med jessica en stund. Hihi & så träffade jag Emelie sötnos :-) ♥ jag skriver inte så mycket..som jag brukar just nu. Haha, mer bilder och mindre text, det tycker jag i alla fall, haha. Men nu ska jag nog fixa lite. Måste plugga också..har massa läxor tills nästa vecka..hah, inte så mycket men det tycker jag. Haha, jag har  läxa i biologi, engelska & fysik -.-'

_________________________________________________________________________________________


Som sagt..här är bilderna som jag & jessica tog när vi var i onsdags & det är mer bilder, men jag lägger ut 3 bilder. hahaha x)
Jag skulle egentligen lägga upp dom när jag skrev inlägget, men jag hade inte bilderna vi tog. Vi tog korten med jessicas mobil nämligen ;-) & det är inte alls många bilder, jag lägger upp nu. Men aja, tre bilder är ju bättre en 1 bild ;-)


jag älskar dig bästa vän








Nu ska jag ta och fixa lite och så, men ni får ha det så bra, så hörs vi!


Om igår..

Nu ska jag berätta lite om igår. 



Torsdag : Det började ju med att jag gick upp tidigt..fast jag hade sovmorgon men aja, det gör ju inget så. Det var bara skönt att chilla lite. Men i alla fall, sen gick jag upp och klädde på mig och allting. Sen var jag nästan klar, hade bara sminket kvar. Sen gick Mathias upp, han skulle ju också till skolan. Sen när han duschade passade jag på att ta datorn. Så jag satt där en lång stund. Sen sminkade jag mig. Jag skulle cykla med Felicia, hon kom jätte tidigt. Så jag var inte riktigt klar än, men det gjorde ju inget, jag fixade mig så snabbt jag kunde.. Vi börjar 09.20 på torsdagar & på onsdagar börjar vi 08.15 sen på måndag, tisdag & fredag börjar vi 08.20. Haha, helt sjukt ;-) Men i alla fall, det var idrott den första lektionen, det var kul. Vi hade orientering eller vad det heter. Sen efter idrotten var lunch, ingen god mat alls. Sen efter lunchen var det fysik, men egentligen skulle vi ha kemi där & sen fysik. Vi är nämligen indelade i två grupper. Så vissa är i kemi salen och vissa är i fysik salen & ha fysik.. sen byter vi. Att dom som har varit i fysik salen ska in tills kemi salen & dom som har varit i kemi salen ska byta till fysik salen. Men nu tog vi ihop dom lektionerna & hade fysik. Vi gick typ ut och gjorde något. Orka inte berätta om det. Sen efter hela den långa lektionen så var det b-språk (engelska), vi fortsatte kolla på den filmen, jag kommer fortfarande inte ihåg vad den heter.. -.-' haha. Sen var det SO. Det var chilll. Sen slutade vi. haha, sen träffade jag jessica & moa så jag var med dom en liten stund. Sen gick jag hem..haha. Sjukt segt. Sen när jag var hemma så åt jag lite och så..sen när jag skulle plugga till ett so - prov imorgon..så såg jag att jag hade glömt DEN FUCKING BOKEN. Det var en annan bok man skulle ha..min lärare kommer döda mig D: 
men aja, sen fixade jag massa annat. 




Men nu ska jag sova, ni får ha det så bra. Klockan är mycket förstår ni, skriver nog när jag har kommit hem från skolan imorgon, eller skriver jag på morgonen. Det lär ni ju se ^^
haha, pusshej

lite om förrgår..

förlåt för jag inte bloggade igår..men jag hann inte, hade massa annat att göra. Men eftersom jag inte hann skriva ett inlägg igår så skriver jag
- Först vaknade jag ju, sen steg jag upp och fixade mig och allt. Jag & Felicia cyklade till skolan tillsammans, det är ju kul att ha någon att snacka med och så, på den första lektionen hade vi so, det var segt. Sjukt lång lektion, sen hade vi b-språk (engelska) ..det var kul. Vi kollade på en film, kommer inte ihåg vad den heter. Men i alla fall, den är bra^^
Sen har jag, Felicia, Daniel & Linus extra matte efter b-språket, men resten av min klass har inte det, för dom har en lektion hos vår lärare..men asså jag, Daniel, Linus & Felicia har extra matte det är därför. Vi har extra matte när vi egentligen ska äta..men vi gör helt enkelt tvärtom, alltså när vi har lekton egentligen så ska vi äta. Vi har typ 2 och en halv timmes rast, så ja. Det är chill. Men det finns ingenting att göra på den rasten typ, jag och Felicia går runt och typ sätter oss ner lite då och då. Sen hade vi bild. Vi började med bilden klockan 13.30 sen slutade vi vid 14.30..sjukt segt var det. Men i alla fall när klockan var 14.30 slutade vi..sen efter det så träffade jag Jessica & så bestämde vi oss att vi skulle dra ner och träffa Robin. Så vi gick hem till mig, jag bor rätt så nära skolan så, sen när vi kom hem till mig så fixade jag mig lite, sen åkte vi buss ner till stan, det var segt. Men i alla fall, sen när vi kom ner till stan gick vi direkt till ''bike for fun'' sjukt snygga kläder där. Sen så kollade vi lite så..sen gick vi på stan en lång stund. Vi gick in i olika affärer, jag letade efter en skolavslutningsklänning & en bikini, jag provade en klänning till skolavslutningen & den var skön & fin. Kanske ska köpa den, man vet ju aldrig om jag hittar någon annan fin klänning eller något. En bikini hittade jag också, men den var för liten för mig & det var typ den sista, haha. Men får se om jag hittar en likadan någon annanstans eller någon likhet i alla fall ;-) Det får vi ju allt se, jag hade inga pengar med mig för jag köper bikini och skolavslutningsklänning sen när jag får pengar och så. Om jag ens hittar en klänning och bikini också..hahha. Hoppas verkligen det. Men i alla fall, sen när vi hade gått in i olika affärer och kollat och så. Vi träffade aldrig Robin för att vi hittade inte han och + vi letade. Men vi hittade ändå inte han.. Så vi bestämde att vi kunde dra till linneparken & sätta oss där och ta det lugnt. Haha, sen när vi kom dit så var det två ''killar'' typ. Som låg i en stor jävla rund gunga. Båda var typ emosar, fan vad jag äcklades. Dom pussades och allting. Vi kollade sönder på dom och så. Hahah, vi började tjabba med dom, så sjukt fucking kul. Sen när vi hade tjabbat med dom så stack vi hem, vi skulle GÅ hem, haha. Sjukt segt var det att gå. Vi stannade typ upp för varje meter vi gick! haha, tog sjukt lång tid att gå från stan till mig, fast jag inte bor så långt ifrån stan. Haha, sjukt sega är vi minsann (H) Sen när vi var vid min gata stack vi till en jävla lekplats och så gungade vi på en jävla ''kinesgunga'' eller vad fan det heter. haha, sjukt kul var det i alla fall. Sen stack jessica hem. För hennes pappa stod på parkeringen. Sen sa vi hej då och sånt. Sen stack jag hem och tog det lugnt och allt.


Bilder kommer..har inte dom just nu för jessica har dom på din mobil eftersom vi tog bilderna med hennes mobil ;) Det blir inte många bilder jag lägger in^^ Men det lär ni ju se :)

Men bilder kommer! :)

1 år med bästa vän!

Ett år med bästa vän!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, inget kan slå våran vänskap . 
Du & jag mot allt och hela världen, vi ska kämpa tillsammans, vi kommer klara det, det vet jag. För vi är starka tillsammans. Utan dig faller jag direkt & vem tar upp mig på fötter igen om det inte är du? INGEN gör det. Det är bara du som gör att jag kommer på fötter igen. Du är mitt allt. Jag hatar verkligen när vi bråkar..vi har börjat göra det ofta nu, för massa små saker typ, vill verkligen inte det, så jag tycker vi ska göra något åt det!? 
Vi har så sjukt många minnen & dom kommer för alltid vara i mitt hjärta. Du gör mig stark. Vi ska hålla ihop ända tills döden & inget ska skilja oss åt.

1 år idag & det ska bli så många år till ♥
Gud vad tiden går fort..
Jessica Gunner - min andra halva, jag älskar dig!



25/5-09, datumet då jag träffade den bästa flickan i mitt liv ja, hon heter Jessica Gunner och hon är min bästa vän!

Denna texten skulle jag egentligen lagt upp för några dagar sedan, men jag har inte hunnit och massa annat. Men nu gör jag det! 
jag älskar dig jessica gunner <3
du är mitt allt.




natti natti!

jag älskar dig Jessica Gunner



Nu ska jag sova, jag är sjukt trött och + att det är skola idag. Onsdagar suger..men vi får se hur det blir. Jag skriver nog på morgonen & om jag inte gör det så blir det nog att jag skriver när jag kommer hem från skolan. 
Men ni får ha det så bra så hörs vi!

pusshej

wiihooo :D

Nu är det bara 38 dagar kvar tills jag & Jessica åker till Tyskland. Fan vad jag längtar, vi ska ta massa bilder. Vi får se om jag lägger ut lite bilder då och då på bloggen. Jag kommer nog inte blogga så mycket heller..men det får vi ju se & jag hoppas VERKLIGEN att det blir sol & varmt!
Vi kommer ha det bäst, helt klart & snart är det ju sommarlov också, jag längtar sjukt mycket asså :o
_________________________________________________________________________

- jahapp, idag har man varit hemma från skolan då. Hade sjukt ont i halsen när jag vaknade och så var jag yr och massa annat + att jag har haft ont i halsen i två dagar nu..sjukt jobbigt..när jag sväljer så gör det bara mer ondare..usch säger jag bara, men man får ju hoppas det blir bättre imorgon & om det inte blir det stannar jag väl hemma igen. Vill inte det egentligen! Men i alla fall, jag mår bättre nu! 
Nu ska jag nog ta och fixa lite, vi hörs!

dålig

Förlåt för en dålig uppdatering..har inte hunnit skriva i helgen, har varit med jessica och så!
Men nu ska jag berätta lite om helgen.



- På fredagen var det ju såklart skola, as segt men fort gick det, sen var det äntligen helg. Sen när jag hade slutat så väntade Jessica utanför mitt klass rum tillsammans med Moa, sen bestämde vi oss för att vi skulle gå hem till Moa så vi gjorde det, sen så kollade vi på en film som hette ''Hairspray'' typ, en sjukt bra film. Men i alla fall, vi åt chokladbollar & hade det sjukt kul. Sen stack vi hem till mig för att Jessica skulle lämna sina väskor (hon skulle sova över hos mig nämligen) , sen när hon hade gjort det så stack vi ut igen, vi drog till en jävla lekplats vid mig, det var massa småbarn där som vi började snacka med, hahahah. Sen stack Moa hem för hon mådde inte bra. Sedan så stack jag och Jessica hem till mig, vi satt i soffan och snackade en stund, sen när min bror stack så tog vi datorn osh så satt vi där en lång stund. Sen när klockan blev runt 12 någonting så gick vi och la oss för att vi skulle upp vid nio på lördagen. 

- På lördagen vaknade vi vid 9 och gick upp. Vi fixade oss fort och sedan GICK vi till simhallen, det var sjukt varmt ute & solen sken, vi kom fram till simhallen rätt så fort, sen när vi kom dit så bytte vi om sen så gick vi in till äventyrs badet. Det var inte alls mycket folk. Sen var vi där från halv 11 till halv 5 typ ;b
hahaha, det hände en sak i simhallen med. Det var några killar mellan 20-25 års åldern och två av dom killarna har följt efter mig och jessica i nästan 3 månader. Sen var dom i simhallen så vi frågade varför dom gick efter oss hela tiden, men dem svarade inte, sen när vi frågade vad dom ville så sa dom att dom ville bada med oss och skit ;s  Dom gick dit där vi var hela, hela tiden. Sen fick Jessica damp på dem. Sen kom en av dem 5 killarna från ingenstans och sen så hörde jag ett skrik, det var Jessica...jag fattade ingenting och sen rätt var det var så började Jessica slå på en av dem 5 killarna, sen sa hon till mig att en av dem 5 killarna hade tagit på hennes bröst..det var därför hon skrek. Sen stack vi till hoppsakerna *stavning* sen, kom dem efter oss och smilade..Jessica och jag blev lite rädda så vi sa till en badvakt och dom blev ut slängda och dom får aldrig mer sticka till simhallen igen..bäst för dom..dom brukar också vara på stan i bland, när vi var där för inte så länge sen så var dom också där, dom har slängt massa slängkyssar och massa skit till oss :s
fyfan, säger jag bara..
Sen gick vi hem igen, det var sjukt jobbigt att gå hem, jag var trött och jag hade typ ont i hela kroppen..men i alla fall sen när vi var hemma så gick vi och la oss i sängen vi var as trötta. Men vi snackade bara lite, sen stack min bror någonstans så vi tog datorn. 
Sen så var vi där en stund..sen kom min bror hem klockan 12 ungefär..sen bestämde vi oss för att kolla på en film så vi gjorde det, sen efter en stund så var vi sjuk trötta så vi somnade nästan i soffan, men vi ville inte somna i soffan så vi gick och la oss istället. 

- På söndagen så vaknade vi runt 1 och låg i sängen i en timme, sen så fixade vi oss och så. Sen var klockan redan fyra, så Jessica tog bussen till stan sen hem, Jessica bor i Ingelstad så. Sen så följde jag med henne till busshållplatsen, sen när bussen kom så sa vi hej då. FAN VAD DET REGNADE NÄR JAG GICK HEM! 
fyfan vad jag blev blöt när jag kom hem (a) . Men jag bodde inte alls långt ifrån busshållplatsen. Sen när jag kom hem fixade jag massa saker och så!


- Idag var det skola ja, hatar måndagar. Så sjukt sega ;o


men nu orkar jag inte skriva mer, måste ta och äta något och sen gå och lägga mig, är sjukt trött + att det är skola imorgon. Jag skriver kanske ett litet inlägg imorgon. Det får vi se, men ni får ha det så bra och så hörs vi!



pusshej





kommentera min blogg? (A)
*http://nathaliebeerglund.blogg.se

Godnatt.

trött som fan..

Nu ska jag & jessica gå och lägga sig, vi ska upp tidigt imorgon nämligen. Vi ska till simhallen :D Vi kommer ha det bäst^^
Men vi hörs imorgon. Kommer nog inte hinna blogga så mycket i helgen, men jag gör det när jag hinner och kan!
Ni får ha det så bra och sova så gott.

pusshej

Äntligen helg!

wiihoo, det är äntligen helg & jag ska tillbringa helgen med världens bästa vän, vi kommer ha det bäst, hihi. Jag älskar dig jessica <3

& det åskade i dag med -.-'

Nu ska jag väl berätta lite om skolan..

- Det började så klart med att jag vaknade på morgonen sen steg jag upp & fixade mig, sen drog jag till skolan. Den första lektionen var sjukt seg, jag hade so då, ja..haha. Det gick väl bra tycker jag. Men det får vi ju se. Gjorde så gott jag kunde så^^ , sen hade vi svenska, det var också sjukt segt..vi skulle igentligen vara klar med ett papper där det står massa uppgifter man skulle göra, men jag hann aldrig att göra klart det, men det blir jag väl nästa gång då antar jag, hahah. Sen efter svenskan var det slöjd..men jag SLAPP slöjden för jag skulle till tandläkaren (;
Det var segt såklart...sen när jag skulle dra till slöjden så träffade jag Jessica & Moa, så jag var med dom, sen stack jag, Jessica & Moa  till slöjden igen, sjukt segt, men det var ingen menning för när jag kom till slöjden så var klockan 5 min i 12 och jag slutar 10 över 1. haha, så jag jobbade inte. Sen hade jag lunch rast, sjukt kul! :)
Jag, Jessica & Moa stack till ica och sen massa andra saker. Sen skulle dom på lektion för dom började klockan 12.30 och jag började klockan 13.00. Haha, så jag gick till fritidsgården så länge och väntade där, jag kollade när , Johan & Carl spelade fyra i rad, hah. Martin & mårten var också där. Haha, sen så såg jag felicia, Mikaela, Kelly, Amina, Poshin, Leila..så jag gick till dom. Sen var det dags att börja lektionen, det var kul. Sen slutade vi klockan 14.00. Sen så gick jag till fritidsgården igen för Jessica & moa var där, dom spelade något skit spel med massa andra, sen när dom hade spelat klart, så gick vi hem till Moa, vi kollade på filmen ''Hairspray''. Sjukt bra film, men jag tyckte mest om den heta killen i filmen, hahaha (a) Sen stack vi till ica, sen hem till mig. Sen drog vi ut igen..haha, vi gick till någon jävla lekplats nära mig, det var massa småbarn där som jag störde mig på... -.-'
hahaha, dom var as jobbiga fan^^
Sen när vi ahde varit där en stund så började det ÖSREGNA och jag, Jessica & Moa sprang under ett tak. Sen gick vi med moa en bit för hon skulle hem, sen sa vi hej då och stack hem till mig. Sen gjorde vi inte så mkt utan vi kollade på en film som heter ''edward scissonshands'' *stavning* ;o
Skriver nog mer i kväll, men det var lite om idag i alla fall.. ska nog börja skriva om annat någon gång, men jag kommer inte på något, men får väl tänka nästa gång och så.
men ni får ha det så bra så hörs vi!

+ att jag saknar min älskling :/ ♥

pusshej





Här är en bild på mig och älskling (a) <3





Godmorgon!

ca 42 dagar kvar (L)
fan vad jag längtar..
Vi kommer ha det bäst, bästa vän!

Nu har man varit vaken en stund ja. Idag blir det skolan, få se om jag klarar provet i dag då^^ , haha. Det får vi minsann se! Jag ska göra det bästa jag kan. Skolan kommer vara seg idag, är så sjukt trött..men ja, jag piggnar väl till, haha. Nu måste jag fixa det sista sen drar jag till skolan. Jag skriver sen när jag har kommit hem från skolan. Vi hörs och ha det så bra^^

pusshej








här är en fail bild på mig..

43 dagar kvar.

... tills jag och bästa vän åker till Tyskland. Vi kommer att göra allt möjligt, shoppa, bada,sola, PRECIS ALLT!
fan vad kul vi ska ha det. Jag längtar så sjukt mycket med (L)
Det kommer komma bilder in på bloggen sen med, så kolla lite då och då ^^

- Nu har jag pluggat klart, usch vad segt det var. Men nu kan jag massa i alla fall^^ Hoppas det går bra imorgon då..haha, det får vi ju se i alla fall. Det kommer nog gå bra

_____________________________________________________________________________
Har absolut ingeting mer att skriva idag och jag kommer verkligen inte på något..
Så jag säger godnatt & så hörs vi imorgon!

wihoo..

43 dagar kvar.. (L)
lalala, det åskar ute...

Det åskar ute och det är inte kul (a) , men det är bra att det är sjukt varmt i alla fall. Vill att det ska vara sol istället & riktigt riktigt varmt! :D  Idag var jag också hemma..mår bättre nu i alla fall. Det blir nog skola imorgon, usch! :o
Men nu ska jag berätta lite om dagen. 

- Jag vaknade vid 07.30 för jag skulle se om jag var pigg nog att gå till skolan, men nej det var jag inte så jag stängde av alarmet och somnade om igen jag vaknade vid klockan 12.00 ungefär..sen låg jag en stund i sängen och fortsatte att läsa ''sunes sommar'' , mohah (a) Den är snart slut, har läst för mycket . Men sjukt rolig är den..har ju massa andra böcker jag kan läsa med ju , men ändå^^ haha, men i alla fall. Sen efter jag hade läst en stund gick jag upp och gick på toa sen åt jag lite, jag var hungrig såklart. Jag ville baka något så jag gjorde några chokladbollar. MUMS! Sen kollade jag lite på tv efter det, det fanns inget kul på tvn så jag bestämde mig att välja en film och kolla på den. Så jag gjorde det, kommer inte ihåg vad filmen hette men, bra var den i alla fall. Efter jag hade kollat på filmen en stund så jag att det blinkade till..men jag tänkte inte på det..utan jag fortsatte kolla på filmen..sen rätt var det var kom det ett sånt
KNALL så hela jag hoppade upp..haha, fan vad rädd jag blev. Sen kom mamma och sa att jag skulle stänga av tvn och det, usch vad tråkigt. Hade inget att göra så jag satt på balkongen jätte länge..sen hade det slutat att åska så jag satte på filmen och kollade klart på den. haha, usch! Den var sorglig i slutet (a) ..haha. Men i alla fall, sen så pluggade jag lite so och jag ska fortsätta göra det..sjukt seg dag också. Men nu måste jag verkligen plugga SO! Har so - prov imorgon, så det gäller att jag fixar det. haha, men ni får ha det så bra. Jag kanske skriver ett litet inlägg sen när jag har pluggat klart eller något. Men vi hörs!
jag hatar att plugga :( Men
MÅSTE man så MÅSTE man! :o

pusshej

00.27 ,

Nu är klockan 00.27 och jag ska nog gå och lägga mig snart.

43 dagar kvar, fan vad jag längtar! (L)
Idag har jag varit hemma från skolan, när jag vaknade i morse så kände jag mig inte alls bra, ont i magen och massa annat, usch!
Jag gick på toa innan jag bestämde mig att somna om igen för jag orkade inte heller gå upp, var för trött, haha. Torsdag nu då & som sagt så ska jag snart sova. Men nu ska jag berätta lite om dagen. 


- Det började ju med att jag vaknade efter jag hade somnat om för jag orkade ju inte gå upp.  Sen när jag vaknade var klockan ca. 11.26..haha, jag orkade inte gå upp så jag läste en bok så länge. En jätte bra bok faktiskt, orkar inte berätta om den, men den heter ''Sunes sommar'' haha :$ Den är ju både rolig och bra.  Jag läste en stund sen gick jag upp. Jag åt lite sen kollade jag lite på tv, orkade inte göra något. Efter jag hade kollat klart på tv:n så pluggade jag lite biologi. Jag läste jätte länge. Har haft det sjukt tråkigt hela dagen, fast ja..det är ju inte så kul att vara sjuk. Man slipper ju skolan i alla fall, hehe. Sen efter jag hade läst lite så kollade jag på tv igen, hade man så tråkigt så..
Sen så tog jag det lugnt en lång stund. Sen på kvällen tog jag en dusch, det var skönt. Sen gjorde jag mat till marsvinen. Klockan går så fort nu för tiden så..jag gjorde ju massa andra saker  med, haha. Orkar inte berätta mer, men det var lite av det jag gjorde igår i alla fall. Men nu ska jag ta och sova. Kanske bli skolan imorgon, få se..det kanske bli bättre. Det får man ju hoppas. Mår inte så bra  nu heller, men det är ju bättre i alla fall ;)
Vi hörs imorgon. 


Pusshej

hemma från skolan.

bara 45 dagar kvar, fan vad jag längtar!
Vi kommer ha det bäst, bästa vän (L)

Nu har man precis kommit hem från skolan & jag vet att jag skulle skriva igår efter jag hade pluggat & det men jag hann inte det, hade mycket annat att göra. Min bror ville att jag inte skulle ha datorn mera heller, för att Internet laggar sönder, han skulle spela det var därför. Men som sagt nu är jag hemma från skolan, sjukt seg dag säger jag bara. Men i alla fall nu ska jag berätta lite om dagen.

- Det började med att larmet gick i gång klockan 06.15, men orkade inte gå upp, mohaha (a'
Så jag låg i sängen en stund, sen så gick jag upp. Jag gick på toa sen åt jag lite, är alltid så hungrig på vardagarna när jag har vaknat på morgonen..konstigt. Men som sagt, så åt jag lite, efter att jag hade ätit så satte jag på plattångern och medan den blev varm så borstade jag tänderna en lång stund, sen plattade jag håret, as segt. Sen så valde jag kläder tills skolan..det var jobbigt (a), haha. Tillslut hittade jag det jag letade efter. Sedan Kollade jag på tv och sedan så sminkade jag mig, as segt det också ;) Sen drog jag mig väg till skolan, nu hade jag cykeln i alla fall, så jag kom till skolan fort =) På morgonen hade vi svenska då ja, det var väl okej, men jätte segt. Sen hade vi handledartid (pratar om olika saker) haha, svårt att förklara....haha, det var kul^^ Sen hade vi matte & jag pluggade som fan, haha :$ Matte är roliiiiiiiiiiiigt, bara man kan det så.. och det vi gör nu, kan jag ju, det är därför det är kul & det är kul att plugga matte (a'  :$  Men i alla fall efter matten var det lunch, sjukt god mat (a) Det var typ ris med curry sås & i curry såsen var det typ kyckling eller något sånt ;)
Sen när jag hade ätit färdigt stack jag och felicia till Idrotten..vi hade springtest eller något sånt, det var väl okej-Haha, sen var det dags för sista lektionen..ENGELSKA! Haha, det var kul ^^  Sen efter jag hade slutat så väntade Jessica & Ida utanför mitt klassrum, haha. Så jag var med Jessica & Ida, men Ida stack sen, vet faktiskt inte vart hon tog vägen, mohaha (a)
Sen så gick jag och Jessica runt lite, det var kul & vi gick runt i skolan as länge, vi väntade på hennes buss nämligen, hon bor ju i Ingelstad så.. ^^ 
Sen stack jag hem för hennes buss kom då, jag kom på att jag hade glömt min loggbok så jag var tvungen att gå in till skolan igen och hämta den, haha. Sen när jag kom ut så små regnade det lite, sen började det ösa ner, sjukt jobbigt var det att cykla hem..haha.   JAG VILL HA SOL, INTE REGN!
Ska nog ta och plugga nu, har ett fucking so prov på torsdag, orkar verkligen inte, men måste man så måste man, men nu ska jag plugga & ta något att äta, vi hörs senare!

äntligen hemma!

Nu är man hemma från skolan...ÄNTLIGEN (a)
Sjukt seg dag säger jag bara, är jätte trött också. Jag måste verkligen plugga också..det är ju bra att jag gör det nu, så kan jag göra lite ikväll också. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vi få väl se, ska nog mest ta det lugnt, orkar inte göra så mycket idag, haha, plugga är nog det ända jag ska göra ikväll, orkar inte göra något annat. Men nu ska jag berätta lite om dagen.. 

- Klockan 06.15 började mitt alarm låta, hela jag flög upp ur sängen. Orkade inte stiga upp så jag låg en stund i sängen, jag loggade också in på msn i mobilen, kände inte för att gå upp då. Men sen när klockan var ungefär 06.45 så  gick jag upp. Hela jag var trött, orkade knappt gå ;)
Jag gick på toa & sen åt jag lite..jag var jätte hungrig. Så jag tog två mackor sen lite chokladmjölk till, det var gott (a) Jag bor rätt nära skolan så jag stack till  skolan klockan 08.10 och skolan börjar 08.20, haha. Jag och Jessica hade bestämt att vi skulle möta varandra mellan tc (skolan) & ica. För att jag ville ha min väska & hon ville ha sin brunkräm, men jag är ju så glömsk av mig så jag glömde den ;)  Så jag var tvungen att gå till skolan, fastän jag inte ville. För min cykel stod nämligen vid ica. Sen så stack jag till skolan. Jessica &  Moa stod mellan Ica & tc (skolan),  skulle egentligen träffa dom mellan tc (skolan) & ica när klockan var 08.15, haha. Är sjukt seg när det gäller att gå/cykla till skolan^^
Men i alla fall, sen gick jag till min lektion hade teknik då, haha. Jag gick till teknik salen & så såg jag en annan klass där, haha, Fan vad pinsamt det var. Men i alla fall, jag kollade på en lapp som var på dörren så stod det typ att min klass hade teknik i fysik salen i stället. haha, så gick jag därifrån för att jag skulle gå till fysik salen. Sen så kom jag försent..ja..när jag kom in i klassrummet så kollade dom på en film om örat..haha, as segt var det. Våran lärare var inte där inne så det var chill, vet inte vad hon gjorde eller något. Sen var det biologi, det var sjukt segt också. Men biologi är ett av mina favorit ämnen så, ja (a) Det var väl okej. ;-) 
Sen var det matte, as segt också. Har extra matte så var med en liten grupp, haha. Linus & Daniel. Jag tyckte vi jobbade bra i alla fall ;-) Det skulle egentligen vara någon annan också, hon heter Felicia. Men hon är typ på väg hem från Norge, hon har nämligen varit där över helgen, hennes pappa bor typ där?! 
Men i alla fall, sen var det lunch, det var hackade potatisar, asså i lagom stora bitar sen var det kött eller något också, vet inte vad det var i alla fall. Sen efter lunchen så hade min klass musik.  Det var också segt, allt är ju typ segt i skolan på måndagar ;-)  Vi kollade på en jävla film, men den suger så jag gick ut, Jessica & Moa var där..så jag gick med dom... ;-)
Sen så var det dags för b-språk, jag har engelska, mohha (a) Jag suger på engelska. Vi kollade på en jävla film, den var skit bra. School of rock, heter den typ..haha, kommer inte ihåg^^ 
Sen var det elevensval....... ;-) ;-)
Det var allt fö

Jag längtar verkligen till sommarlovet nu, när man inte behöver tänka på skolan eller läxor eller någonting. Gud vad skönt det ska bli :-) Men nu ska jag plugga, skriver nog igen sen. När jag har pluggat klart och så.

Pusshej

kort inlägg igen..

Nu var det ett tag sen jag kom ut ur duschen, det var skönt i alla fall. Nu ska jag ta och sova tror jag. Är sjukt trött. 
Jag skriver nog  när jag har kommit hem i från skolan imorgon!
Ha det bra ;)

pusshej

Ett kort inlägg.

Nu ska jag ta en dusch. Sen ska jag fortstätta fixa det jag ska. Haha, sjukt segt är det. Jag skriver nog ett inlägg senare ikväll. En sjukt seg dag har det varit i dag. Hoppas denna veckan går fort nu..det är så himla segt i skolan, vill bara ha sommarlov nu. 31 DAGAR KVAR! WIIIHOOOO ♥
Men nu ska jag ta en skön varm dusch ;)

pusshej

jag älskar dig.

jessica Gunner, min andra halva!
Ingenting kan sära på oss.

<3




& jag tycker faktiskt du ska ta och kolla hennes blogg (a)

www.jjesssicagunner.blogg.se, den är jätte fin :)




jag älskar dig ♥

31 dagar kvar (L)

äntligen. 
Nu har man städat rummet & allt. Det var sjukt tråkigt. haha, nu ska jag nog chilla lite.. det är ju skola och så imorgon, usch. Det är snart sommarlov i alla fall, det är bara att köra på i skolan, göra allt bra. Sen när sommarlovet kommer är det bara att ta det lugnt. Fan vad skönt, det säger jag bara. Fan vad kul det ska bli över sommarlovet, jag & min bästa vän Jessica, ska åka till Tyskland. Vi ska göra allt möjligt. Fan vad kul det ska bli, jag längtar sjukt mycket också. Sen i kväll ska jag nog duscha & fixa massa andra saker. Har haft fullt upp i helgen ;) 
Tack för helgen alla! ♥ ;)

saknar dig älskling..
♥ :/

Ny blogg igen då..

Jaha, nu har man en ny blogg igen då.
Ska försöka göra så  mycket inlägg jag kan och hinner. Men jag har ingen egen dator eller något så, så jag tar min brors dator när den är ledig. Han sitter ofta vid datorn, men han är ofta iväg också! Vi få se om jag gör någon
design, kan inte göra en egen design, suger på sånt^^  Men vi få se om jag hittar någon som kan göra en fin design till mig. Det är ju många jag känner som bloggar. Men nu ska jag städa mitt rum och massa annat, det behövs verkligen. Sen ska jag ta och äta lite. Är jätte hungrig just nu. Skriver nog mer senare. Ni får ha det så bra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0