blogg uppehåll? ;o

Jag skrev ingenting igår, för jag orkade inte, osv. Men jag kom inte på något heller, som vanligt! Tror jag ska göra ett blogg uppehåll, för jag skriver bara om min dag & det är ju sjukt lång text med -.-' ''Jätte'' kul..haha. Jag är ju i tyskland nu, men jag tror jag skriver när jag kommer hem från tyskland, det är väl en vecka kvar tror jag..jag vet faktiskt inte när vi åker hem, om det är den 16:onde? :o Men det får jag se. Jag tror jag kommer skriva lite då och då..fast jag har blogg uppehåll. Jag ska nog skriva om hissar & dissar, sen ska jag väl ta auotfit, outfit? *stavning*?, osv! ;D Haha, men jag får se! Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs väl om en vecka eller något. Det lär ni ju se..ha det så bra! :) 
Pusshej





godmorgon..

fast nä :D
Jag & Jessica vaknade faktiskt vid två idag. Vi gick sen upp och åt lite, sen satte vi oss vid datorn, vi har suttit vid datorn sen dess, dataaaa nördar! (H) Idag ska vi nog bara ta det lugnt, för att vi är sjukt trötta, osv. Vi får se om vi hittar på något! Men det gör vi nog. Jag tror inte jag kommer uppdatera så mycket idag, men det får ni se (a)
Nu orka jag inte skriva mer ;pp Vi hörs!
pusshej




Max./- ,......:/. | sover. sagt:
haha okej   ;D<33
nnathalie sagt:
ahhaah
men gör osm du vill
ni skulle vara sjukt söta tsm, btw  <3

(Y)

Hej bloggen.
Som kanske alla vet, så har jag varit i Tyskland i snart i en vecka med världens bästa vän. Efter vi hade varit på festen idag, så åkte vi ju såklart hem, vi har varit hemma en lång stund..men jag har inte orkat uppdatera. Det var sjukt varmt idag, 40 grader i SKUGGAN. Haha, helt sjukt. Asvalten smältes fan! :'o Men i alla fall, vi har inte gjort så mycket sen vi kom hem. Vi har mest suttit vid datorn & pratat lite. Imorgon vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. Men det bir väl att chilla framför datorn, eller sova ut. Är så sjukt trött nu nämligen ;) Men  nu ska jag ta och berätta lite om festen! :DD Det började med att Jessicas föräldrar kom och hämtade oss. Sen när vi kom till Jessicas farmor, var det inte alls mycket folk! Så vi satte oss och pratade lite & så. Det kom mycket mer folk sen. Vi kollade på filmen ''avatar'' & någon annan film, kommer inte ihåg vad den heter. Men sorglig var den! ;D Vi väntade på att fikan skulle bli klar. Så vi väntade, väntade & väntade. Vi gjorde inte så mycket medans vi väntade, det var väl att prata och så! :DD Hehe, vi gick mest runt, tycker jag. Haha, sen när vi väl skulle fika så, satte sig alla ute. Det var sjukt varmt! Riktigt god tårta, osv. Sen efter vi hade ätit tårtan & det, så skussade Jessicas pappa hem oss. Vi  har inte gjort så mycket sen dess. Bara datorn som sagt & pratat lite..
Men nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs!
pusshej ;)

goooooodmorgon :D

fast ne..
Jag vaknade faktiskt för rätt så länge sen & jag är sjukt pigg. Hehe, Jessica har ju suttit uppe hela natten haha. Hon
är sjuk! Men i alla fall, nu sitter vi och nördar dator. Får se när vi börjar fixa oss & så, det lär väl bli snart. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva..men vi hörs senare.
Pusshej

natti nattiiiii ;)

Nu ska jag sova, hehe. Det blev sent i alla fall ^^ Jag skriver nog i kväll eller något. För att vi ska ju på den festen, osv. Men vi får se om jag hinner uppdatera idag, annars gör jag ju det imorgon. Men det får vi se. Men nu ska jag sova, är sjukt trött. Ha det bra, godnatt!
puss



AAAAAAAAAJ!

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket idag, men jag och Jessica har gjort så mycket. Inte ska man sitta inne, när det är så sjukt fint väder. Men i alla fall,  nu ska jag berätta om igår.
Det började med att vi vaknade vid halv 2, Jessica skrek fan ''KLOCKAN ÄR FAN HALV TVÅ'' , det var då jag vaknade. Egentligen skulle vi gå upp vid 11, för att Jessicas pappa skulle skussa oss till Jessicas farmor, men som sagt vi försov oss. Hahahah, sen så kom Jessica på att vi kunde cykla dit och det är fan sjukt långt. Så hon tittade, men hennes morbror hade typ tagit cyklen? xD hahhahaha, sen så sa hon '' VI KAN JU GÅ? '' hahha, så vi gjorde det, det tog typ över en timme att gå dit & det var så sjukt varmt också. Vi gick typ över 15 km. Helt sjuka är vi (a' Jag blev fan helt jävla röd av solen, alltså solbränd..hahah. Sen när vi kom dit så drack vi lite, sen stack vi ner till en strand med Jessicas bror & hennes kusin. Sjukt kul var det. När vi gick hem, så hade vi också sjukt kul, hahaahah! (Y) När vi kom till Jessicas farmor igen, så pratade vi & hade sjukt kul helt enkelt. Sen skussade Jessicas pappa hem oss till Jessicas mormor & morfar. Sen städade vi upp på rummet, för det såg ut som en bomb hade bombat ner hela rummet, haha. Vi hann ju inte med det när vi vaknade så sent, osv. Men nu är rummet fint! (YY) Men det lär det inte vara länge till, hhaha ;) Men vi får ju se om vi kan hålla rummet rent ^^ Men det tror jag inte..haha! xD Men i alla fall, sen duschade hon & sen jag. Sen satte vi oss vid datorn & nu har vi suttit sen datorn sen dess. Vi började sätta oss vid datorn vid klockan halv 10 typ. Hehe, jag tror jag ska ta och sova snart. Sjukt trött nämligen..men vi får se! ;)
Imorgon blir det att gå upp vid 7 & sedan ska vi till en fest hos Jessicas farmor som fyller 57..tror jag?! ;oo
Men nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs.
Pusshej
_________________________________________________________________________________________


& så kommer det en bild på mig, hehe. Vilket liv jag har! :D





hehehe

Hej bloggen!
Idag väckte Jessica mig, vid klockan 1. Hehe, sjukt trött och + vi var ju uppe till klockan 2 - halv 3. Men i alla fall, sen gick jag upp och klädde på mig, sen så tittade jag & Jessica lite på tv. Jessica försökte få tag i henne föräldrar, för att hon skulle fråga ''hennes'' pappa, om han kunde h ämta oss, för hennes mamma, pappa, lilla bror & lilla syster, är ju hos ''hennes'' farmor. Men hon fick inte tag på dem. Så vi fortsatte att titta pü tv en stund till, sen så satte vi oss vid datorn & vi har suttit här en stund. Men jag har inte hunnit uppdatera, jag har nämligen gjort massa annat. Det blir nog datorn hela dagen idag, men det får vi se. Jag vet faktiskt nite vad jag ska skriva, kommer nämligen inte på något, men jag lär väl komma på något. Nu orka jag inte skriva mer, är nog för trött! ;)
haha, pusshej

godnatt.

Nu ska jag sova, vi hörs senare idag!

pusshej.

jessica här

tjaaa ;d
jessica här , thihi vet inte vf jag gästnlogga hos henne men det är kul ^^
ja du som sagt så är vi i tyskalnd nu och det är fett chill .
vi har inte hunnit så mke att göra men nästa vecka onsdag sticker vi till simhallen :D
och då kommer jag också ta med mig kamran :d
men nu orkar jag inte blogga mer
och just det checka gjärna in min blogg http://jjesssicagunner.blogg.se

puss /jessica


heehe.

1. Ett linne.
2. Ett linne till.
3. En tröja.
4. En till tröja.

haha! =)

Hoppas ni förstår vad jag menar, osv.. ;d
Jag vet att det är fail, men bara ni ser siffrorna.





Sen köpte jag:

• Ett par röda solglasögon.
• String (kunde inte ta kort på dem, för att de är i tvätten) xd
• Ett halsband (de halsbandet som jag tog kort med i cammen)
• Ett armband.

Här kommer det en bild på det.

Jag är faktiskt helt nöjd, hehe. Fast det inte var så mycket jag har köpt, men men, det kommer ju andra dagar man kan shoppa ;) hehe, vad tycker ni då? ;pp

Jag tycker faktiskt den rosa tröjan med humlan  eller vad det är, är sjukt söt! ;DD

Här kommer det LITE bilder! ;d



HIIHIH, tvåå söta bilder på oss! (a'






lite bilder! :D

Hej bloggen.
Idag var jag & Jessica i stan, det kommer bilder på vad jag har köpt på de här dagarna jag har varit i stan & shoppat, det är inte så mycket, men jag är sjukt nöjd. Men nu ska jag berätta lite om idag..
Det började med att vi vaknade vid halv 12 tiden, sen fixade vi oss, sen trog vi ner till stan och shoppade lite, jag lägger ut en bildf på vad jag har köpt nu i stan när jag har varit där. Jag är helt nöjd faktiskt ;) Men i alla fall, sen åt vi lite pizza & vi var tvungna att äta fort för Jessicas pappa skulle komma och skussa oss til Jessicas farmor..klockan var halv 3 och hennes pappa skulle komma vid 3 tiden. Så vi åt lite, sen orkade vi inte mer så vi frågade om de kunde spara maten på något sätt, sen så sa de ja & så väntade vi lite, sen så kom de med en sån ''pizzalåda' vet inte vad det heter! xD haaha, men i alla fall..sen så gick vi hemåtf för hennes pappa skulle ju komma, sen så väntade vi lite & då fick jessica ett sms från hennes mamma & så stod det typ att han redan hade varit där. Sen så gick vi hem till Jessicas morfar & mormor. För vi är nämligen där & så är jessicas mamma, pappa, lille bror & lille syster hos hennes farmor. Det var inte långt att gå för vi var bara på parkeringen nämligen! ;) hehe, sen så satte vi oss vid datorn. Sen kom hennes mormor in & typ sa att vi skulle ner till stan IGEN. Vi satt lite till & sen så så kom Jessicas mormor in och sa att vi skulle åka ner till stan. SÅ vi var där och kollade lit eoch så. Sen stack vi hem & nu sitter vi här! :DDD
Jag hoppas alla ha det bra hemma i SVERIGE! (Y)
För jag är nämligen i Tyskland med Jessicas familj! ;DD
hihi, jag älskar dig bästis. ♥
Nu kommer det lite bilder, haha mobba inte..^^



Jessica & jag


hihi, sötnosen Alina ♥


Jessica & jag, mobba inte mig, jag vet att jag är ful redan! =)


Daniel, jag & Jessica ;)


Alina sötnos♥


Jessica & jag..haham shiet! :(


& så avslutar jag med en bild på mig.. :o




rubrik?

Som ni ser så kommer jag inte på någon rubrik, som vanligt.
Men i alla fall. Nu ska jag berätta lite om idag:
- det började med att jag & Jessica vaknade vid 10 tiden, sen gick vi upp och åt frukost & fixade till oss, vi skulle nämligen vara klara vid 11 tiden, för vi skulle ner till stan med Jessicas morfar. Som sagt så var det ju en bit att gå till stan så vi åkte bil. Jessica skulle köpa nya skor, så vi tittade först i en skoaffär, men hon hittade inget par, sen gick vi till en annan skoaffär, sen hittade hon ett par sjukt snygga nike skor, som hon ville ha & sen så fick hon det, så hon betalade skorna, hehe. Bra fakta?! haha, men i alla fall. Vi gick vidare till en klädaffär som hette ''NewYorker'' Sjukt snygga kläder var det i den. I den köpte jag ett par string, en tröja, ett linne & ett par solglas ögon. Sen när vi hade varit i det stora köpcentret så åkte vi till Jessicas farmor & åt lite. Sen så skussade Jessicas pappa oss ner till en strand,  fast det inte var så långt, man kunde till och med gå. Vi badade och solade. Sen gick vi hem till Jessicas farmor & hade sjukt kul. Hehe :D Sen åkte vi hem & sen satte vi oss vid datorn.

godnatt? :D

Hej bloggen.
Nu ska jag börja blogga igen, jag har inte gjort det på några dagar ju. För jag har haft fullt upp, osv. Men nu ska jag berätta lite om när vi åkte till Tyskland.
-  Först åkte vi bil i några timmar, sen åkte vi färja var hur jobbig som helst, jag & Jessica sov knappt något..kanske i en halv timme? Sen åkte vi bil i ungefär 3 timmar..så jag & Jessica sov lite i bilen. Sjukt varmt var det också. Så det var lite jobbigt att sova, men vi tog lite pauser då & då, så det var ju bra! (Y)  Vi kom hem i förr går. Men nu ska jag berätta lite om idag.
- Det började med att jag & Jessica vaknade vid halv 2 tiden, sen gick vi upp och åt lite. Sen sminkade vi oss, för vi skulle ner till stan. När vi hade sminkat oss och så, så åkte vi bil ner till stan, det är en nämligen en bit att gå. När vi var nere i stan (torg), så tittade vi runt lite och så. Massa folk var det. Hehe, sen köpte både jag & Jessica ett halsband var, sjukt snygga var de. Det fanns massa navelpiercingar, näspercingar och mycket annat smått och gott. Jag såg en sjukt snygg navel piercing, det var playboy, sen var det silver och sånt, sjukt snygg var den. Det kommer en bild på mitt halsband sen. Vi hoppade studsmatta med såna band..haha, svårt att förklara, men jag hoppas ni förstår. Det fanns ett sjukt stort hus med affärer inne i huset, det var sjukt nice. Äffererna var stängda, fast vi var där när vi kom hem iförr går bara det att vi sminkade om oss & fixade lite. Sjukt snygga kläder, osv. (Y) :D  Vi hade jätte kul helt enkelt. Efter vi hade varit i stan i några timmar, så åkte vi någon annanstans. Det var sjukt fint. Vi åkte hem sen. Jag hade ont i huvudet också, det var nog för att det var så varmt! :D När vi var hemma, så tog jag en huvudvärkstablett / care? ;bb Haha, nej tror inte det, men huvudvärken försvann i alla fall och det var ju bra.  Sen satte vi oss vid datorn. Sen har vi inte gjort så mycket sen dess. Idag bska vi nog ner till stan igen fast shoppa, det ska bli spännande. Jag lägger nog ut en cambild på vad jag köpte igår också! ;bb Men nu kommer det en bild på mitt halsband jag köpte. Det är super snyggt.
Jag tog en cambild..för att jag har ingen kamera och jag har ingen sladd till min mobil som kan överföra bilderna till datorn..men man ser knappt, men lite ser man ju ^^
Ska nog ta och sova snart, sjukt trött som helst. Klockan är ju så mycket så. Men vi hörs imorgon.

Det blir två dåliga bilder! ;)

På denna cambilden ser man knappt något..


På denna cambilden..ser man lite mer i alla fall..får ta en bra
bild när jag är hemma frün Tyskland, men nu ser ni ju lite i alla fall.


vad tycker ni ;bb ?
fast man inte ser så bra.


Jessica Gunner, min andra halva. Jag älskar dig

Lyssna & sprid!!




lyssna & sprid vidare Simons låt! =)

sjukt bra^^

RSS 2.0