snart smäller det! :DD (Y)

Hej allihopa. Idag vaknade jag vid 2 tiden..sen så gick jag upp och fixade mig, sen satte jag mig vid datorn. Sen tog jag något att äta, för jag började bli hungrig. Sen dess har jag suttit lite vid datorn och packat, städat & massa sånt. Som sagt ska ju till tyskland på fredag med världens bästa vän! ♥ Jag kommer inte kunna blogga imorgon, eller något sånt, för jag ska fortsätta att packa och städa. Men jag kanske hinner uppdatera imorgon och sen på fredagen innan jag åker..men jag tror inte det. Det får vi se! Jag uppdaterar då och då när jag är i tyskland & jag ska ta massa med bilder..om jag kan ta med mig kameran. Men det får vi se. Jessica har ju med sin kamera annars! (Y)
Men nu ska jag duscha & sen ska jag fortsätta att fixa lite. Ha det så bra ♥

vad ska alla ni göra undersommar lovet då? ;d
btw, har glömt att fråga det.

pusshej


det får bli en gammal bild x)


03.59

Nu ska jag ta och sova. Vi hörs!
pusshej






jag tycker killen har sjukt cool stil & han är så sjukt snygg med. Har verkligen fått låten i huvudet nu, har lyssnat på den så mycket, det är nog därför.
vad tycker ni om låten då? =)


har varit hemma ett långt tag.

tja :DD !
Förlåt för att jag inte har gjort några uppdateringar, men jag har haft fullt upp & som jag sa så skulle jag skriva när jag hade kommit hem, men det blev inte så, för min mamma och pappa tvingade mig att rensa buren osv. Så jag har gjort massa saker nu. Jag åt nyss också. Så nu är jag mätt! ;) Bara 2 dagar nu, imorgon ska jag fortsätta att packa och så. Jag var ju och handlade idag med min mamma.
Jag köpte:

• tre linnen, ett svart, vit & rött.
• Mjukisbyxor, blev kär i dem när jag såg dem, hehe.
• Strumpor.
• Skor.

Skorna jag köpte behövdes verkligen. För mina andra skor var sjukt söndriga, h3h3. Men nu har jag nya skor i alla fall. De ser likadana ut som de andra skorna jag hade. Jag ville inte heller köpa skor & kläder i tyskland. Så jag köpte lite idag.


thithi, gud vad ''gullig'' jag var, när jag var liten..





bara två dagar kvar nu, fan vad kul vi kommer ha. Längtar så sjukt mycket ♥

rubrik?

Hej gullungar ♥
Det blev sent igår så jag sov rätt länge idag, jag vaknade faktiskt vid klockan 14.46. Haha, men nu är jag pigg som bara den. Jag har ätit och lite så med. Men jag är inte riktigt klar. Haha, jag lär ju vara uppe rätt så länge idag också, för jag sov så länge. Men det får vi se. Idag ska jag börja packa lite, det är ju bara 3 dagar kvar tills jag och Jessica åker till Tyskland. Vill nämligen få allt klart, så slipper jag stressa med det senare. Imorgon ska jag nog bara fixa, städa & packa. Mitt rum är inte fint, det kan jag verkligen säga, haha. Idag ska jag handla lite, mamma & pappa sa att jag behövde nya skor, osv. De kom nyss hem från jobbet, de ska bara äta lite, sen åker vi. Jag älskar verkligen värdret, det är sjukt varmt & solen skiner, h1h1. Äntligen sommarväder, innan var det bara massa regn och annat, usch. Nu ska jag ta och fixa mig lite till, som sagt så är jag inte riktigt klar än. Ska bara sminka mig och platta håret -.-' För min mamma och pappa ska bara äta lite och sen åker vi. Men jag skriver nog lite innan vi åker och om jag inte hinner det så skriver jag när jag är hemma igen, men nu måste jag fixa det sista.  Vi hörs!
pusshej




02. 56

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Men jag LOVAR jag hör av mig imorgon, om jag inte sover för länge, för jag är nämligen sjukt trött. Imorgon blir det att packa för jag & min bästa vän åker till tyskland på fredag, bara 3 dagar kvar nu. Fan vad jag längtar. Men nu ska jag sova. Ha det bra!

puss.

Lever Michael jackson?





Tror ni Michael Jackson lever?
Jag vet faktiskt inte vad jag tror, men om ni kollar på filmen, är det inte ganska likt?

förlåt för dålig uppdatering..

4 dagar kvar tills jag & min bästa vän åker till tyskland, fan vad jag längtar.
Jag älskar dig bästa vän ♥

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit uppdatera. Har varit i väg hela helgen hos min älskling med Jessica. Sjukt kul! Kom hem idag vid halv 8 tiden?! haha, vet faktiskt inte. Men som jag har lovat rätt länge att jag ska lägga ut de bilderna på mig och Moa & nu ska jag göra det, det blir ju aldrig så ibland..
Men här kommer bilderna:


samma bild som innan, men wathever..

titta och njut! ;)


Moa sötnosen ♥


jag



jag (stor bild)


jag, haha..


Moa sötnos ♥   (diggar bilden)  (hh'


Moa sötnos ♥


Moa sötnos ♥


jag


jag


jag



& så avslutar jag med en rätt så gammal bild på mig och Moa.
jag älskar dig Moa karlsson ♥


Moa ------------------> jag

Det är egentligen många fler bilder, men orka inte lägga ut alla. Nu ska jag fixa lite och så..men vi hörs senare
puss&kram.


<3

Nu ska jag och jessica kolla lite på tvn. Sen ska vi sova, i alla fall jag..hehe. Ska upp tidigt imorgon.
Det blir nog att jag & Jessica åker till tingsryd imorgon & träffar min älsklinn. För jag & hon åker till tyskland om 6 dagar..gud vad jag längta! Men jag kommer sakna vissa personer sjukt mycket..men vi kommer ha det bäst. Men nu ska vi kolla på film.

btw, förlåt för att inte bilderna kom upp idag. Men har haft mycket att göra, som vanligt ;s



här är en bild i alla fall..


h3h3..

Lyssna på låten, men det borde ni redan har gjort tycker jag. Den är sjukt bra i alla fall (H)
btw, han lilla är så söt, men Justin Bieber är ju lätt sötast! ;)


MIDSOMMAR MED BÄSTAVÄN (Y)

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket. Men jag har varit upptagen och så. Men jag måste börja sköta mig nu tycker jag! ;) Men det beror ju på, vad jag gör och så också. Orkar inte skriva vad jag har gjort och så de senaste dagarna, eller jo, kan berätta lite om igår och iförrgår.

Onsdag: Var jag med Moa och tog bilder, de kommer in senare. Vi hade sjukt kul i alla fall, haha..vi spelade kubb *stavning* haha, jag vann också (a) Vi spelade inte så länga, för vi pallade knappt. Men i alla fall, vi tog massa bilder, men alla bilder kommer nog inte in senare ;d Men det får vi se.

Torsdag (igår): Kom Jessica hit & vi hade sjukt kul. Vi var med massa polare och chillade..haha. Hon kom hit vid 6 tiden ungefär, så vi hann inte göra så mycket tills det blev mörkt. Haha, men vi var uppe till halv 5 - 6..vettifan.. ;)


btw, har ni haft en bra midsommar? =)
och jag vet, midsommaren är inte slut än, h3h3 ;)

00.26

NU ska jag sova. Jag skriver mer imorgon. Godnaatt!

Så nu har jag fixat...

Så nu har jag fixat och klart. Här kommer lite bilder från skolavslutningen, skulle egentligen ta ut de här bilderna för länge sen, men det har inte blivit så, för att min kompis har haft de bilderna, för att det var hennes kamera som vi tog korten med..men här kommer de & mobba inte mig..för jag ser inte klok ut.. ♥


enjoy it..


Rebecka, Anna, Rebecka, Polina & jag


tjejerna


Jag, Jessica & Felicia


Jag, Moa & Felicia


haha, Moa tog ett smygkort på mig, men jag hann titta bort! ;)


Jessica & jag


& den sista bilden, orkar inte lägga in mer bilder.. det blev en bild på
mig och Moa




Nu ska jag fixa mig, ska nog ta och sova snart! Är sjukt trött. Men vi får se..
11 dagar kvar tills jag & Jessicas familj åker till tyskland, fan vad jag längtar! ♥
Vi kommer ha det bäst.

HJÄLP! (Y)

ni ser rubriken, jag undra om någon kan hjälpa mig med designen i såfall adda [email protected] (den är gammal)  så kan vi ta hur jag vill ha designen där. Vore jätte snällt om någon kunde hjälpa mig :)

__________________________________________________________________________________

Nu har jag ätit! (Y) Har faktiskt inte så mycket att skriva. Men imorgon kommer min älskling hit & sover över, vi ska mysa och ta det lugnt. Sen får vi väl se om Moa & Linus (Moas kille) ska vara med oss. Hoppas det i alla fall, haha. Grymt kul kommer det att bli! Just nu sitter jag och lyssna på musik och fixar lite saker på datorn. Ska nog ta och ta  tag i mitt rum och fortsätta städa det..ska nog ta en dusch sen med. Fast jag gjorde det igår, haha. Men det är ju bättre att duscha två gånger, så man känner sig extra fräsch, än att duscha en gång ^^
hehe, men nu ska jag ta och fixa det sista som jag har kvar att göra på datorn, sen tar jag och städar klart mitt rum, det är bara lite som behövs att göras, men jobbigt kommer det att blir. För jag måste dammsuga och skura golvet och så vidare..^o) usch :D Men det lär väl ta fort! :o Men nu ska jag ta och göra det sista som behövs. Vi hörs!

rubrik?

hello sweeties! Idag på morgonen kunde jag inte skriva ett blogginlägg..för min mamma hade datorn, haha. Jag vaknade vid halv 11 också, hahah. Sen när mamma gick i från datorn så hann jag ändå inte ta den, för jag ''städade''mitt rum. Sjukt segt..jag har hållt på ända sen morgonen, men aja..sånt är livet ^^ Men snart är jag klar :D asså, jag har inte städat på det sättet..men jag rensade massa saker och så. Haha, jag började faktiskt att städa igår..men det tar ju den tiden det tar. Som sagt jag är ändå klar snart!  Men nu ska jag ta och äta lite. Jag bloggar mer sen när jag har ätit färdigt.
puss



hahaha..vettifan vad jag gör på bilden ;o ?

godnatt

nu ska jag sova..haha. Vill komma upp i normal tid imorgon, haha..sov fan till 2 eller något idag ;s
haha ^^ men nu ska jag sova. Ha det bra ;) pusshej


ful bild, i know


yeaah (H)

Nu har jag nästan fixat/städat mitt rum. Fortsätter imorgon..haha, det tog sjukt lång tid jag vet..men jag rensade massa saker.. -.-' ´


______________________________________________________________________________________________


http://www.youtube.com/watch?v=d3ZIrqxSvFA&feature=player_embedded


haha, dem sjunger typ samma sak hela tiden..men jag kan ändå inte sluta lyssna på den :$

ett kort inlägg..

Nu har jag fixat klart och nu ska jag ta och städa mitt rum och så. Haha, mycket jag måste göra.
12 dagar kvar tills jag & jessicas familj åker till tyskland. Tyskland med bästavän. Helt sjukt vad kul det kommer att bli ♥ Men nu ska jag städa mitt rum och det kommer ta en stund.. ;)
vi hörs senare x)


det får bli en bild på mig och jessica ;)
har knappt några bilder på mig.. :D
jessica gunner, jag älskar dig♥



ingen rubrik?!

Som ni ser så kommer jag inte på någon rubrik (;
Nu var det ett tag sen jag vaknade. Jag har ätit och klätt på mig. Jag vet inte vad som händer idag, men jag tror faktiskt jag ska städa mitt rum och så. Det behövs verkligen..hehe. Men nu ska jag borsta tänderna och fixa lite.
Jag skriver mer senare.  Vi hörs!




ett kort inlägg...


12 dagar kvar

Nu ska jag sova, jag är sjukt trött. Godnatt och ha det så bra! Jag bloggar mer imorgon när jag har vaknat och så.
pusshej

en bra början på sommarlovet!

Jag hann aldrig lägga ut en bild på klänningen..men nu ska jag det, så ni får se hur den ser ut!
haha, hade några klackar skor med, men dem ville jag inte ta kort på!
Det syns knappt..men man ser ju vad det är i alla fall ^^


Nu ska jag ta och berätta lite om i onsdag (skolavslutningen) :D
Bilder från skolavslutningen kommer senare, det lovar jag!
skolavslutningsdagen - alarmet började tjuta vid klockan 06.30. Sen gick jag upp var tvungen att skynda mig, jag skulle nämligen till Moa runt 8 tiden. Som sagt jag gick upp & så åt jag lite och fixade mig..sen började klockan bli 8 så jag gick till Moa, hon bodde bara på andra sidan vägen så. Hon vågade mitt hår och jag sminkade mig lite till..hade ju nämligen gjort det på morgonen men gjorde bara lite då, jag lämnade mina grejer jag hade med mig också. Sen så tog jag lite till innan vi skulle gå till skolan..jag kom lite sent, men det blev väl nog bra ändå ;D Haha, cyrus (stavniing) gav alla glass..sen gav han mig såklart. Sen när vi hade ätit klart glassen kollade vi på någon film, den sööööööög! (; Kommer inte ihåg vad filmen hette heller, men jag är säker på att jag har sett den innan. Sen gick vi till matsalen det var något vi såg, några sjöng och så! Man hörde knappt, men bra var dem ^^ Sen efter det, gick vi tillbaka till klassrummet igen..sen så pratade cyrus lite, sen fick vi gå hem ;o :DD Kommer inte ihåg vilken tid vi slutade..sen så mötte jag jessica & moa, så vi stannade lite på skolan..sen stack vi hem till Moa för jag skulle hämta mina grejer som jag lämnade kvar där, sen så stack jag och Jessica hem till mig. Vi skulle hem till jessica men jag var tvungen att packa för vi skulle tälta från onsdag - fredag..tror jag det var x)
haha..men i alla fall..sen så hade jag packat klart och vi var tvungna at hinna med en buss så vi tog den ner till stan för vi skulle ta en annan buss som skulle gå till ingelstad..sen så kom vi dit och så fixade vi lite sen så skjussade jessicas pappa eller mamma (kommer inte ihåg x( ) oss ner till en bad plats där vi skulle tälta, sikabacken eller något sånt hette det ?! :D  Sen så kunde vi inte sätta upp tältet haha, det var fan jätte stort :o
haha, sen så solade vi istället. Sen kom jessicas oappa och hjälpte oss med tältet, sen när det var klart s¨å fixade vi sovsäckarna och det. Sen så var vi där och chillade , badade solade och alltind. Sjukt kul var det..sen blev det kväll & vi gick och la oss rätt tidigt faktiskt, vaknade fan då och då..haha, frös sönder (H) ..


Torsdag : vi vaknade tidigt på morgonen för vi skulle möta min älskling vid en fotbolls plan!
Så vi hämtade upp han och så gick vi till tältet, vi badade och lite så.. haha, kommer fan knappt ihåg vad vi gjorde och allt..hahah. Men i alla fall...när vi skulle sova..så somnade vi knappt..men efter en stund så somnade jag och Robin i alla fall..Jessica låg vaken och så hörde hon något typ..sen så väckte hon mig..och allting, sen väckte hon Robin & sen så hörde jag det..vi tältade nämligen brevid en skog..sen så hörde vi typ att det var någon/några som gick där och massa annat, så jessica började skricka och jag med, hahaha., fucking läskigt det var..man hörde grenar brista och löv som lät och så..sjukt läskigt var det. Så jag och jessica gömde oss under täcket ^o) haha, robin satt upp och kollade typ..haha, han var inte alls rädd typ, hahaha. Fan vad jag och jessica skrek..sen hade vi några ''grannar'' som tältade brevid oss och vi kände dom. Så vi typ skrek på dom men dom svarade inte och sen så..kom dom till tältet..dom sa att det inte var någon där. Sen gick jag, Robin och jessica ut klockan var fan halv 3 eller något..haha, jag var fan inte ens trött x) Sen så kollade vi i busken..och så såg jag något svart..lite här och där..men dom trodde typ det var skugga.. men i alla fall..sen så kollade vi lite och så..men vi såg ingenting ty. haha, Robin trodde fan det var ankor eller något, men det var det ju fan inte..asso, det fanns ju en sjö där ju och ankor brukar gå på stranden där..men i alla fall, det var sjukt kallt. KOmmer knappt ihåg något..men sen ville typ våra ''grannar'' sova..så vi gick ut på en brygga som gick ut över sjön..haha, jag vågade fan inte gå tillbaka till tältet...sen så SÅG VI EN JÄVLA MÄNNINSKA VID TÄLTET TYP! En svart tröja hade han, men luva..sjukt läskigt..vi ville typ ringa polisen och allt, men det fixade sig och det sen! Vi skrek på ''grannarna'' igen..och så snackade vi med dom..och vi kollade runt..sen så så vi några killar som gick i ett gäng..jag kände på mig på att det var dom..så jag skrek men robin & Jessica lät mig inte göra det, haha. Det VAR DOM FUCKING KILLARNA SOM HADE VARIT VID VÅRT TÄLT OCH SKIT! Fyfan vill döda dom jävlarna..skrämt slag på oss..haha, sen gick vi fram och snackade med dom, fan vad rädda dom var hahahahahah :D


fredag: Det började med att vi vaknade vid 1 tidne ungefär sen var vi i tältet lite och så, bra att vi vaknade vid den tidne i alla fall, för Robin skulle typ hem vid klockan kvart över tre... :( Sen så satt vi lite i tältet och så, det var sjukt kul ;) haha, sen så drog vi till fotbollsplanen för att Robins mamma skulle hämta han där, så vi väntade en stund, haha...jag var sjukt fucking trött :o Men i alla fall, sen kom hans mamma och sen stack vi direkt till ICA, för att handla något gott. Jessica köpte en dricka & chips i en sån burk, haha har glömt vad det heter -.-' Sen så gick vi till tältet igen..några jävlar hade tagit bort snören som man fixar upp tältet med och hållt på..men i alla fall.. så fixade vi till det. Sen så ville vi bada så vi bytte om till bad kläder sen så  gick vi till sjön och FAN VAD KALLT DET VAR I SJÖN. Haha, vi sket i att bada sen för att det var så kallt så vi bytte om lite smått..sen så kom några killar cyklandes..runt tältet och allt..HAHAHA, dom kollade in när vi bytte om..HAHAH, sjukt pinsamt. ;$ sen så hållde dom på att riva upp tältet och allt..haha fick damp :o (Aa)
Vi skulle egentligen sova över en natt till men vi pallade inte för man fick ju inte ha tältet i fred.så vi packade i hop och sen så kom hennes pappa och hjäpte oss sen åkte vi hem till jessica..dom bodde i en lägenhet innan och nu har dom typ flyttat till ett hus så aa..dom hade ju inte sålt lägenheten och det än, så jag och jessica skulle sova där själva i natt. Sen så lagade jessicas föreldrar mat, så vi väntade en stund för vi skulle lämligen äta..så vi gjorde det..sen efter en stund så skjussade jessicas pappa oss till lägenheten. Hehe, vi dansade och allt. Sen så skulle vi sova..så vi gjorde det!


haha, det var allt för de hära dagarna, jag skriver nog mer ikväll eller något..för nu ska jag börja fixa lite!
& jag kommer knappt ihåg något sen det här dagarna, men jag förökte ju i alla fall, att skriva det jag kommer i håg typ & jag vet jag skriver mycket ^^ men det är kul ^^

men nu ska jag göra massa andra saker, sköt om er!


13 dagar kvar tills jag och jessicas familj åker till tyskland!
Vi ska ha det bäst ;*
& sakna inte oss för mycket bara (a)
hh3h (;




förlåt...

....om jag inte har bloggat på länge..men har inte hunnit och massa annat, men jag ska verkligen försöka sköta mig med att blogga och så. Har inte bloggat på sjukt länge..haha, men får väl försöka fixa till det. Imorgon är det sommarlov & jag lägger ut en bild senare..det kommer bli så jävla skönt med sommarlov. Det kommer nog bli massa bilder här på bloggen också. Men jag kanske inte hinner blogga varje dag och så..när man har sommarlov, så ska man ju roa sig med andra saker också..men nu ska jag berätta lite om idag:


- Dagen var jag i skolan till klockan 11 ungefär, sen stack man ner till stan med Jessica, vi var där nere i 6 timmar och jag hittade ingen fucking klänning. Men sen tog jag bara en..är nöjd i alla fall. Som sagt det kommer en bild på den senare. hahah, jag råkade lägga undan min kasse med klänningen i, så jag fick gå till ''dinsko'',  jag hittade den sen, den var ju såklart brevid en soffa eller vad det är, där man kan sitta när man ska byta skor eller något, så det var ju bra att jag hittade den, sen tappade Jessica sin plånbok..hahaha, det var en tjej som hade hittat den och typ fått tag på Jessicas nummer eller något sen så ringde jessicas mamma och sa att någon hade hittat plånboken..hahah, så vi fick gå tillbaka på en plats där vi hade varit innan.. hahah.. (a)
fyfan vilken dag, vi båda var trötta & arga för vi inte hittade något, men sen så hittade vi massa.. :D
dagen var otroligt bra som alltid med bästa vän ♥



RSS 2.0