bilderna säger mer än tusen ord.





























JAG SAKNAR ATT KALLA NÅGON MIN.

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Jessica stack hem för 1 timme sen ungefär? o: Wää! ):
Men i alla fall, ska ta och fixa lite och sånt snart. Har ingen aning om vad jag ska göra mer idag..får väl se vad som händer. Men jag tror jag tar det lugnt, har en stor lust att baka också. Jag och Jessica skulle gjort det igår, men det blev inte så. moahah! Vi var så inne i datorerna och + att det blev sent. Men aja, det finns ju andra dagar! (; Nu orkar jag inte skriva mer. Ha det gött ;) OCH så hörs vi senare.





cool jag är..

Snart drar jag och Jessica ut!

Just nu sitter jag och Jessica vid varsin dator. Vi sov rätt så länge också, typ till halv tre! Men aja, sen åt vi och lite sånt. Vi har nog bara legat i sängen och kollat på film hela dagen. Men vi ska snart bege oss ut..får väl se vad vi hittar på! ;)  Orkar inte skriva mer, men jag skriver nog senare. Ha det bra. Pusshej ♥
Nu kommer dagens låt och en bild på mig och Jessica (;

Rodney Carrington - If Im The Only One





bilden har ni sett förut. 


vet fan inte vad jag ska tro om dig.
snart ger jag upp. det kommer fan aldrig att bli vi..

sista uppdateringen för idag

Hejsan!
Just nu sitter jag i sängen och är sjukt trött. Vi kom nog hem för 1 och en halv timme sedan? Det var en sjukt bra film vi såg, vet inte vad den heter, få ta reda på det ;)
Jag och Jessica ska nog ta och sova snart. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men det får vi väl se. Som sagt, vi hittar ju alltid på något att göra ;) Har ingenting att skriva..så det blir det sista inlägget för idag. Men vi hörs imorgon. Ha det bra, godnatt. Pusshej ♥

heheee ;D

Vi kom hem från stan nyss, och just nu sitter jag och Jessica vid varsin dator och har anmält kul! Vi ska ta och äta lite, sen drar vi till gården. Kul! Det blir film och bingo.
Haha, segt som fan. Sen gick vi i stan en stund, tittade i affärer och lite så. Orkar inte berätta! ;p
Vi hörs! pusshej♥


så kommer det en bild på mig och Jessica..
haha, mobba inte mig xD




Vet..att vi..är..cool! :)

Äntligen höstlov! ;D

nu är det äntligen höstlov..och min helg kommer att spenderas med mina sötnoar, Jessica och Moa. ♥
kom hem från skolan för en halv timme sen typ? Haha! Som sagt, ska ju ner till stan idag. Moa och Jessica kommer snart, dem skulle fixa sig lite. Jag måste också fixa mig. Sen när dem har kommit så drar vi ner till stan. Jessica ska göra något och Moa ska köpa en present till Amela som fyller år imorgon, grattis sötnos! ♥
Ikväll drar vi till gården, det ska bli kul! (; Det kan komma bilder, Moa ska ta med sig sin kamera! (y)
Men nu måste jag ta och fixa. Vi hörs senare! Ha det så bra. pusshej♥


jag älskar er!




Godnatt! :)

Det blir den sista uppdateringen idag. Jag uppdaterar mer imorgon. När det blir, det får vi se! ;D 
Imorgon är det såklart fredag, sen är det HÖSTLOV! Så jävla skönt. Efter skolan, drar jag och Jessica ner till stan. Vi drar väl antagligen till gården på kvällen och sedan när vi har kommit hem från gården, så nördar vi dator..som vanligt (; Helgen kommer att spenderas med Jessica, det kommer bli en toppen helg, det vet jag. Alltid lika kul att vara med dig Jessica. Vi kommer ju hitta på andra saker också, det brukar vi göra. Det kan komma upp några bilder också! (y) Men det lär ni ju se..så håll utkik ;) 
Kom typ ut ur duschen nyss..haha, seg är jag, lalala...
Pluggar gör jag just nu..medan jag sitter och skriver med Jessica, kulkul! ;) Men aja, uppdaterar nog mer imorgon efter skolan.. Nu ska jag fortsätta plugga en stund, sen ska jag nog ta och sova. Ha en bra början av ert höstlov ^^
pusshej


Här kommer dagens låt och två bild på mig och Jessica (bilden har ni sett förut)


Älskar lååten! (; 


<



Jag älskar dig storasyster, du är guldvärd! ♥

hehe..

Tja alla flickor och pojkar! (; 
Måste nog säga att det var faktiskt en okej dag idag i skolan förutom no:n..så jävla segt. Just nu håller jag på att plugga, engelska, bild och kemi. FYFAN! DÖDA MIG! :( 
Kom på att det är höstlov om en dag..häärligt! (y) Får väl se vad som händer under höstlovet, jag hittar säkert på något! Orkar inte skriva så mycket idag. Ska snart ta en skön dusch..sen ska jag ta och plugga lite till! (a) Det blir kanske inget mer inlägg idag..
pusshejsss


bilden har ni sett förut + bilden är gammal.. ;) 


Det kommer aldrig att bli vi..fan också.

SNART DRAR NATHALIE OCH MOA TILL STAN

Är hos Moa nu, sitter vid hennes nya dator. Hehe, skriver inget mer inlägg idag. Men ni får ha det så jätte bra! :)






äntligen!

Nu har jag fixat klart och så. Haha, usch. Det tog hur lång tid som helst! o: Orkar inte blogga mer idag. Men jag kanske skriver imorgon. Ni får ha det så bra! pusshej ♥

rubrik? :D

Verkligen tummen ner på detta vädret, blåsigt, grått, kallt, regnigt, höstigt osv..vill ha tillbaka snön vi hade i onsdags, älskar snö ♥ hihi. Jag vaknade ungefär för en halv timme sen? Vid två tiden stack Jessica hem, wä! ): Nu sitter jag här och tråkar som bara den. Skola imorgon då! Usch..orkar inte. D: Ska ta och fixa lite, men jag skriver senare. puss ♥



saknar dig tvilling! ♥

h1h1..

Har inte bloggat på länge jag vet, det är ju som vanligt då ;)
Igår efter skolan var jag med Jessica, vi stack ner till stan..och jag vet i fan vad vi gjorde där? Haha, men roligt var det. Vi tog några bilder och tittade i affärer och åt på donkan (a) Haha! Sedan vid 6 tiden stack vi hem och sedan frågade vi om Moa kunde dra ut och det kunde hon..så vi gick till ica och köpte lite gott..sen stack Moa hem vid 7 tiden ungefär, sen stack jag och Jessica till gården, haha, sjukt kul!! Vid halv 12 stack vi hem, sedan satte vi oss vid datorn, en stund..sen gick vi och la oss mellan 1-2?!?!?!?!? ooo: Sjukt trött!

och nu ska jag berätta lite om idag: Jag och Jessica vaknade vid ungefär 1 tiden? HAHA! Sen gick vi upp..och satte oss vid datorn (?) hehe..men i alla fall. Vi ska nog ta och fixa oss, snart. Vet inte vad vi ska hitta på idag..men det kommer vi på nog, som vi brukar göra. Vi kanske ta mer bilder eller något! :D Men aja..nu orkar jag inte skriva mer. Det blir nog inte något inlägg i kväll, eller något. Men aja, ni får ha det så bra!
pusshej

nu kommer lite bilder sen igår..
haha mobba inte xD


















ssoooet bild!? :D







h3h3

Nu har jag pluggat klart, seegt som fan! 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och chillar! Nu ska jag ta en skön dusch. Skriver nog inte mer idag. Men vi hörs imorgon!
pusshej ♥






så gullig bild (;


så jävla trött på dig. Äckliga jävel, döööö!

Rubrik? :D

Tja! :D 
Som ni ser..så har jag svårt att komma på en rubrik! o:

Idag är det onsdag..tiden går fort..hehe! ): Var hemma från skolan idag också, usch. Men imorgon så ska jag till skolan igen, kulkul. Imorgon slutar jag halv 4, men det går nog fort..hoppas jag i alla fall.. Efter skolan ska jag vara med Jessica, jag vet inte vad vi ska hitta på faktiskt, men det blir nog att vi åker ner till stan eller något. Men i alla fall, ska ta och berätta lite om dagen. Jag vaknade kanske vid halv 1? Haha..sen gick jag upp och fixade mig. Sen låg jag i soffan och tittade på tvn, sjukt segt. Vet faktiskt inte hur länge jag tittade på tv, men riktigt länge i alla fall. HAHA! Hade man tråkigt, så hade man (; Fast det har jag ju nu också..hehe :( Men i alla fall, sen så satte jag mig vid datorn, så nu sitter jag här och har sjukt tråkigt..och pluggar..usch! Men nu ska jag fortsätta plugga, jag skriver senare, när jag har pluggat klart!
Ciaao ;'> 


Låt bilderna tala för sig själva, jag älskar er ♥











godnatt.

Nu ska jag ta och sova..sjukt trött...
vi hörs nog imorgon. 
pusshej ♥



förlåt.

Förlåt, förlåt, förlåt.
Det var 6 dagar sen jag uppdaterade..herre gud. Jag som har sagt att jag ska skärpa mig. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om, osv. Vad tycker ni jag ska skriva om?! Aja nog med det..
Idag var jag hemma från skolan, mådde inte alls bra. Jag är nog hemma från skolan imorgon också..men det får vi se! Hoppas inte det i alla fall. Just nu har jag det sjukt tråkigt, har verkligen ingenting att göra! ): 
Men nu orkar jag inte skriva mer..det blir nog ett inlägg senare. 

Här kommer dagens låt och en bild på mig





Låten är så sjukt bra ♥



dålig uppdatering.

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING! Som vanligt..men aja. Ska fan ta och skärpa mig, jag säger det hela tiden. Jag vet, men har inte orkat, osv. Haha!  Men måste ta och skärpa mig. Orkar inte berätta om idag. Men i alla fall, imorgon är det tisdag..redan. Slutar halv 4 imorgon, sjukt segt. Det är snart höstlov också, skönt skönt! :D .Ska ta och fixa lite till imorgon, sen tar jag och lägger mig. Ska upp tidigt imorgon ju ;) Usch! ): Men ni får ha det så bra. Pusshej


så kommer det en liten bild på mig.. (; 







förlåt för dålig uppdatering..

Jag vet, jag vet. Jag har inte uppdaterat mycket. Men jag har inte orkat, osv. Tror jag ska ta bort min blogg snart, eller vad säger ni? Det tror jag faktiskt, har nästan aldrig tillgång till en dator heller. Men aja, nog med det. Ni lär ju se det, om jag har tagit bort den eller inte. Snart är det helg igen..tiden går fort..för fort nästan?! o: Snart drar jag till skolan och efter skolan följer Jessica med mig hem och så sover hon över här tills söndag tror jag, men det får vi se. Kulkul ♥ Men i alla fall, nu ska jag ta och fixa mig lite..får se om jag uppdaterar när jag kommer hem, men det gör jag nog. Ni får ha det så bra!
pusshej


och så kommer det en bild på mig



RSS 2.0