Äntligen fredag! :D

Hejsan, har precis fixat mig lite, men är inte riktigt klar.
Förlåt för jag inte har uppdaterat mycket, men har inte orkat eller hunnit.
Idag kommer Betina och Linnea till tc, för dem ska börja i b83, det ska bli kul att träffa dem. Vill byta klass..försöker fixa det nu. Får väl se hur det går, men jag hoppas verkligen att jag får byta klass! Idag är det fredag igen då, tiden går snabbt i alla fall när man går i skolan, men det är ju bra. Efter skolan idag så ska jessica och jag hitta på något, hon kommer sova över hos mig. Imorgon drar vi nog till simhallen, men det får vi se. Nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa det sista, sen går jag till skolan. Ni får ha det så bra! Så hörs vi senare idag.
pusshej ♥




Jag älskar dig bästavän ♥
Du är guldvärd!

vit text också..

Tjaaa :]
Nu ska jag ta och duscha lite fort.
Idag var det skola igen då, helt okej faktiskt. Slutade vid halv 3 idag. Usch, vilket väder. Regnar och blåser! Det gillar vi inte, eller hur? :/ har faktiskt inte så mycket att skriva..kommer nämligen inte på något ;) Men vi hörs KANSKE imorgon!
pusshej


Det är ingen menning att kämpa för något man aldrig kommer att få..

tja :]

förlåt för att jag inte har uppdaterat, men jag har inte hunnit, osv.
Igår var det den första skoldagen, det var kul att träffa alla, men det var sjukt segt. Sommarlovet har gått sjukt fort tycker jag, förstår inte vad tiden tar vägen ^o) Men ett riktigt fint väder har det varit. Sommaren 2010 = BBBÄÄÄSTTT! ♥
Nu ska jag fixa mig, sedan drar jag till skolan, blää. Ni får ha det så bra, vi hörs.
pusshej♥





Här kommer en söt bild på mig, Jessica & Betina ;)

Älskar er tjejor! ♥

vi är t00fast, bara så alla vet ♥

Vi är faktiskt vakna fortfarande. Vi är pigga som fan, haha. Vi kanske ska sova snart..fast man vet ju aldrig.
SKOLAN BÖRJAR SNART! Usch :/ Men det ska faktiskt bli kul att träffa alla och så. Just nu sitter jag, Betina och Jessica och käkar chips! :D Muums! Detta blir nog det sista inlägget idag, men ni får ha det så bra. Jag skriver senare idag, tror jag.
pusshej

Dagens låt!

Dj Negro En sockerbagare Remix [Öl smakar kladdkaka]


lite bilder från idag..

Tja alla bloggaaaaare ;)
Nu ska jag berätta lite om idag:
- Det började med att betina och jag vaknade vid halv 3 tiden, sen gick vi och väckte Jessica, haha. Vi satte oss vid datorn, en stund och åt godis och chips (?!) Haha, sen fixade vi oss, sedan gick vi ut opch tog massa bilder (de kommer senare) vi gick sedan till en skola och hade allmänt kul. Sedan gick vi till subway, för att Betina skulle äta och vi hade inga pengar, men sen efter att Betina hade ätit gick vi hem till mig och hämta de. Sen gick vi tillbaka till ica. Hahaha, på vägen dit hittade vi en kundvagn, så jag & Betina satte oss i den och Jessica ''körde'' oss, haha..sedan släppte hon den i en bake, hur dum får man vara? D: Vi åkte ner en bit och så åkte vi in i ett galler, sedan låg vi där nere på marken. Hahahaha, fan vad ont det gjorde, jag slog i huvudet. Betina skav upp sitt ben, kuk vagn -.-' Sen gick vi till ica igen, sen så köpte vi pizzan. Jag satte mig inne i resturangen och sedan gick Betina och Jessica in på ica och köpte cola & bubbel vatten till pizzan vi skulle äta. Sen kom de och pizzan blev klar fort. Sedan åt vi och när vi var klara gick vi hem till mig ooch nu sitter vi här och ska kolla på en film, den heter ''the happening'' . Sjukt bra film, men sorglig..läskig är den också, hehe. Nu orkar jag inte skriva mer. Men här kommer bilderna:

Vi är t00fast!
Bara erkänn ;)



































Det finns fler bilder, men pallar inte lägga ut de.
Ha det bra. Vi hörs!
pusshej

Girls Just Want To Have Fun

Hann aldrig skriva om igår, haha. Men nu ska ni få veta ;) Betina och Jessica sover hos mig idag. Det blev lite ändrat, för att Moa blev sjuk.. :/ Krya gumman ♥ Men i alla fall, jag åkte ner till stan själv då för att träffa Jessica, så vi gick runt ni olika affärer, jag hade inga pengar med mig, men det hade  Jessica, så hon shoppade lite. Sen när vi skulle ut ur en affär träffade vi Betina och Linnea. Kulkul! Sen så gick vi till ginatricot, Jessica skulle köpa baseballs koftan, sen så gick vi in till donken, för att äta lite. När vi hade ätit klart, gick vi till intersport, hittade ingenting. Sen gick vi till Stadium, där köpte Betina 2 par björn borg trosor. Jag och Jessica gick sedan till  ''emo'' trappan. Haha, det var ett jävla fyllo som gick till oss och började mumla, men vi fattade ingenting. Sen gick Jessica iväg och jag följde efter, jag kände hans hand lite. Fyfan! Vi gick in till tågstationen och satte oss där en stund, sen gick vi ut igen. ''Fyllot'' satt inte kvar, så vi gick och satte oss vid trappan igen. Sen en stund efter, gick vi till partaj..vi tittade på piercingar. När vi skulle gå tillbaka till trappan, såg vi Betina och Linnea. Linneas buss gick då om 7 minuter, så vi gick till ''emo'' trappan igen och väntade. Sen såg Linnea bussen och sedan åkte hon hem. Vi satt kvar en stund, sen så gick vi till subway för att Betina skulle köpa 3 kakor, mums! När hon hade köpt de 3 kakorna, gick vi till Linneparken, inte alls mycket folk. Vi sprang till slänggungan, sen ''gungade'' vi ;) Hahahaha, sjukt kul. Sen tog vi det lugnt och satte oss på en gunga. Sen ville vi alla gå hem, så vi gick en bit..sen orkade inte vi mer, vi var då vid simhallen..så vi tog en buss därifrån. LATA ÄR VI ALLT! ;) hehe, sen så gick vi av vid teleborgshallen. Vi gick sedan till Ica, Betina köpte då en cola.  Sen gick vi hem till mig. Vi satt vid datorn en stund, sedan gick vi iväg igen för att köpa pizza, men klockan var mycket då, så vi var tvungna att skynda oss, men när vi kom till teleborgshallen var pizzerian stängd. Efter att vi gick dit, så gick vi till ica för att se om den pizzerian som var inne på ica var öppen. Men det var stängt också. Vi gick in till ica då igen, vi köpte godis och chips, som snart är slut! ;) Vi skulle gå till statoil, så hade Betina ''smartie'' glömt sina pengar hemma hos mig. Jessica orkade inte följa med, så hon började gå sakta mot statiol, medans vi sprang hem till mig. Det är ju inte så långt. När vi hade sprungit hem, tog vi allt och sprang till statiol. Vi köpte en korv var, mums! Hehe, sedan gick vi till en skola. Det var läskigt där, så vi stack hem till mig..och tittade på ''I taket lyser stjärnorna'', det är en sjukt bra film..men sorglig.. ://
Sen dansade vi, dunkade musik & hade allmänt kul. Vi har varit uppe länge..men Jessica sover..hahah..hon somnade som en liten ''gris'' nyss, hihi. Vi ska väl ta och sova snart, men man vet ju aldrig ;) Det kanske blir så att vi är uppe hela natten. Men vi ska ju upp vid halv 8 idag, för vi ska till simhallen..så det kommer bli så jobbigt att gå upp i såfall. Men jag vet faktiskt inte hur det blir, haha. Det får vi se. Men nu orkar jag inte skriva mer..
Ni får ha det så bra! ;)
pusshej ♥

Här kommer två bilder.
Älskar er tjejor! ♥
Ni är guld värda.

Jessica och jag, haha jag vet jag skrattar ♥

Betina sötnos ♥

ett kort inlägg!

Hej på er, vaknade vid halv 8. Så jag har varit uppe länge. Nu ska jag ta och fixa mig, för jag tar bussen ner till stan snart. Vi hörs!

Jag älskar dig Moa! ♥



godnatt!

Nu ska jag sova. Det KANSKE blir ett inlägg imorgon. Men det får vi se. Men ni får ha det så bra! 
pusshej




rubrik?

Hejhopp.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik & äter popcorn, mums! Imorgon blir det att åka ner till stan med Moa, sen åker vi ner till stan och träffar Jessica. Sen kanske vi träffar Sultan, f
ör Betim kunde typ inte komma :/ Kulkul! Har inte så mycket att skriva. Men nu kommer det några bilder sen jag var med Jessica och Moa. Den bilden som var i förra uppdateringen är från när jag var med dem, hehe ♥
Ni får ha det så bra. Vi hörs!




sen den sista 


Haha ;d

förlåt för dålig uppdatering.

Men har inte hunnit, osv. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan. Men har inte tillgång till datorn så ofta, det är ju min brors dator och han sitter ofta. Men nu ska jag ta och berätta lite om idag.. 
Jag vaknade vid halv 1, tror jag. Haha, försökte somna om men det gick inte. Så jag gick upp, sen så åt jag lite och fixade mig. Sen tittade jag på en film, kommer inte ihåg vad den heter, men den var bra. Sen tog jag det lugnt, sen så satte jag mig vid datorn. Mathias har två nu, en bärbar, för han har börjat skolan, hoppas ni förstår vad jag menar, hahaha. Pallar inte berätta xD 
Den 13 september blir jag 14, hehe liten jag är (a)
OM FYRA DAGAR BÖRJAR SKOLAN, FYFAN!
Men det ska bli kul att träffa alla man ej träffat på hela lovet. 
Men nu orkar jag inte skriva mer. vi hörs. 
pusshej


visst är den söt? :D 

älskar er ♥





Saknar dig så grymt mycket..

vad tycks?

Har en header nu.
Vad tycks? 




Ett kort inlägg.

Nu kommer jag KANSKE inte blogga på ett tag, men det får vi se. Men ni får ha det så bra.
Pusshej ♥

Det får bli en bild på mig och Jessica, bara för vi är tuffast! ;)



HAHAH :D

HAHAHAHHAHAHAHAHA! xD
Mobba inte mig ;)




mehe ;'>

Kommer inte på någon rubrik! D:

Jessica och jag vaknade för en stund sen..hehe. Det blev rätt så sent igår.. xD
FAN VAD DET ÅSKADE OCH REGNADE INATT! :/
Men jag sov gott ändå, bara det att jag vaknade lite då och då ;) Idag ska vi chilla och ta bilder och sånt =)
haha xD Igår tog vi massa bilder och hääääär kommer dem:

Vi är tuffast!


































Haha, vet inte varför jag tog kort på det.. xD








rubrikk?

Nu lär jag väl inte blogga på länge..har ingen blogglust just nu..men vi får se. Det är min brors dator, så jag kan knappt sitta ofta. Men aja, ni får ha det så bra. Vi hörs!
Pusshej ♥

blir en bild som jag har haft innan^^
Nya kommer snart.


gooooooodmorgon..

fast nä.. :D
Vaknade faktiskt för en halv timme typ (a) Det blev sent igår, haha. Var uppe till halv sex (?). Är faktiskt inte alls trött..men måste försöka vända på dygnet nu, för jag har varit uppe sent om kvällarna och skolan börjar ju snart. 
Jessica kommer snart också, hon ska sova här =) Vet inte vad vi ska göra, men det blir väl att titta på film och ha det allmänt kul (Y)
Ska nog ta en dusch nu, men vi hörs!
puss




Jag älskar er ♥

hehe <3

Klockan är väl inte så mycket & jag är inte trött..men jag går väl och lägger mig snart i alla fall.

______________________________________________________________________________________________



Fan vad jag längtar tillbaka..
Det var så jävla underbart..
Eller hur Jessica? ♥

Här kommer lite bilder, som ni har sett förut =)



















Sen så blir det två bilder på mig och jessica, visst är vi inte för söta? (a)









HAHAH, visst är det kul? :D




dålig uppdatering..

igen..
Har inte hunnit att uppdatera, har haft fullt upp..orka inte berätta vad jag gjorde igår..men jag var med Moa i alla fall & vi åkte till simhallen & hade det grymt kul. Det måste göras om ♥
Snart är sommarlovet slut, usch vad tiden går snabbt..jag fattar inte vad tiden tar vägen?! :o Men det ska väl bli kul att börja skolan igen, att träffa alla kompisar och så. Men nu ska jag titta på en film, vi hörs.
puss

förlåt..

..för jag inte har uppdaterat på hur länge som helst, men jag har haft fullt upp & så har jag glömt bloggen lite. Som sagt, jag sa att jag skulle ha ett blogguppehåll men det blev visst för långt, hahaha! Snart är sommarlovet slut, fyfan säger jag bara. Sommaren 2010 har varit den bästa hittills, det kan jag lova! =)
Jag säger en sak:
- SKÄRPNING NATHALIE!
Jag måste fan börja blogga mycket oftare och sånt nu, men det är ju det..att jag aldrig ha tillgång till en dator & när jag har tillgång till en dator, så hinner jag inte blogga eller så orkar jag inte & ni ser ju när jag har bloggat, osv.
Jag vet ju knappt vad jag ska skriva heller, funderar faktiskt på att ta bort min blogg..den är tråkig, osv. Men jag får väl fixa till den! (Y)
Men i alla fall nu är jag med Jessica & vi sitter här vid varsin dator, haha..sjukt kul har vi. Det har vi alltid! Imorgon blir det stan & shoppa. Får väl se om jag hittar något, men det hoppas jag. Klockan är rätt så mycket nu & vi sover inte än, haha..igår sov Jessica hos mig, det blev riktigt sent igår också , jag var fan uppe till klockan 6, sen ville jag sova, så jag gick och la mig..men Jessica var uppe och tittade på tv, hon gick och la sig vid 7 tiden. Hahahaha, förstår inte hur vi orkar..men nog med det.
Jessica & jag ska nog ta och lägga oss snart, jag är sjukt trött, men hon värka faktiskt inte så trött..men vi får väl se ;)
Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, men ni får ha det så bra.
pusshej ♥


RSS 2.0